CONTACTS

Lofts >

FINLAND Helsinki

OneSails Finland purjeneulomo sijaitsee Lauttasaaressa Maritim venetarvikeliikkeen toimistorakennuksen alakerrassa, ja tarjoaa kaikki palvelut joita purjehtija kaipaa. Kesäisin pääset meille myös veneellä Maritimin laituriin (huom. syväys). Meillä on noin 200m2 tilat joissa pystymme rakentamaan purjeita niin optimistijolliin kuin myös isoimpiin köliveneisiinkin.

Palvelut:

  • Uusien purjeiden valmistus
  • Vanhojen purjeiden säilytys, tarkistus ja huolto
  • Peitteet
  • Köydet
  • Helat ja rullalaitteet


Mobile +358 400131371 On ollut mukana purjehdusteollisuudessa suurimman osan elämästään ja aloittanut purjeneuloja uransa niin ikään Stefanilla. Sitten hän jatkoi työskentelyä Evolution Sails -neulomossa Palmalla yhdessä Phill Maxwellin kanssa (nyt osa Doyle Sails Palman johtoryhmää). Keskeisiä superyacht-projekteja olivat CQS Supermaxi, Swan 100FD 'Hoppetosse' ja uusi Swan 95 'LOT99'. Hieman yli vuoden kokemuksen jälkeen Palmalla Toni päätti palata Suomeen kehittääkseen uraaan edelleen palaten takaisin Loviisaan Doylelle. Kesällä 2018 hän perusti Pontuksen kanssa Helsinkiin Doyle purjeneulomon (nykyinen OneSails Finland) jossa hänen tehtäviinsä on kuulunut pääasiassa myynti, projektien vetäminen ja purjeiden valmistus. Tonin purjehduskokemukseen kuuluvat H-veneet, offshore-veneet ja klassiset kutoset monien muiden veneiden lisäksi.


Mobile +358 50 5975773 Aloitti uransa musiikkiteollisuudessa Suomessa ja omistaa yhä sähkökitaran! Vuosina 2004 - 2014 hän hankki arvokasta kokemusta työskentelemällä venetarvikkeiden parissa ja on tuttu kasvo venealalla jo vuosikymmenten takaa. Purjeentekouransa hän aloitti vuonna 2016 Stefan Stenströmin seurassa, joka on johtanut Doyle-purjeneulomoa Suomessa vuodesta 1995. Pontuksella on yli 30 vuoden purjehduskokemus jollista köliveneisiin, mikä on antanut hänelle erinomaiset edellytykset valmistaa maailmanluokan purjeita. Kesästä 2018 lähtien hän on toiminut yhteisomistajana Doyle Sails Helsinki (nykyinen OneSails Finland) purjeneulomossa loftimanagerina, rakentaen uusia purjeita ja huoltaen vanhoja. Hän on myös fanaattinen purjelautailija.